fbpx

Priser      Utbildningar      Kontakt

3050 trafikskola logga PNG

Se kommande tider →    Mopedteori    /    Handledarkurs    /     Risk 1    /    Risk 2

Intensivkurs med boende

Ta körkort med vår intensivkurs med boende i Piteå. Vi bokar era flygbiljetter och du påbörjar din utbildning vid ankomstdagen. Ta ditt körkort på 7-12 dagar, över 98% av våra elever blir godkända.  

Från 29.900 kr Inkl. boende samt flyg tur och retur.

Intensivkurs med boende

Vi skapar körkortsturism i Norrland. Ta körkort på 7 till 12 dagar, för nybörjare och upplärda. Vi har 50 års erfarenhet och utbildar er i teori och med körlektioner tills ni är redo på 7 dagar. Inkl. bokning av flyg t/t inom Sverige samt boende. Självklart hjälper vi till med bokning av uppkörning så att du kommer hem med ditt körkort.

 – Vi bokar era flygbiljetter (T&T)
Vi bokar era flygbiljetter & hämtar er
– Med Boende: 
– Körkort på 7 dagar, 
Risk 1 & 2  (ses med fördela vara genomförda)+ bokning av teori & uppkörning
– Körlektioner
Vi övar alla dagar, från morgon till eftermiddag tills du är redo för prov.
–  Lediga tider för uppkörning  & prov
Vi bokar in dina prov så att du återvänder hem med körkort i hand.

Från ca 29.990 kronor **  Alla paket och upplägg anpassas efter elevernas förkunskaper och förmåga.

3050 trafikskola i pietå intensivkurs bkort am kort
3050 trafikskola pietå intensivkurs am kort mopedkort bkort körkort

BOKA NU BETALA SEN. Finans finns. Fr. ca 24.900 kr

VÅR UPPSKATTADE INTENSIVKURS MED BOENDE, TA DITT KÖRKORT I NORRLAND.

Ta ditt körkort i Norrland, Piteå. Intensivkurs med boende på 1 vecka
(7 dagar). Vi gör det enkelt när du vill ta ett körkort själv eller med en vän.
Vi är den snabba och enkla vägen när du vill ta körkort snabbt, billigt med en intensivkurs på 1 vecka. Vi ordnar med allt så att du klarar uppkörningen på första försöket samtidigt som du som elev rekommenderar oss vidare. 

Med över 25 års erfarenhet från Stockholm så vet vi att vägen till en bra utbildning är kvalité, ödmjukhet och passion för yrket. Med detta upplägg ger vi dig en trygg och snabb väg till ditt nya B körkort. Samtidigt vi rekommenderas vidare för en roligare framtid.

** Vårt riktpris är från ca 24.900 kronor, men ibland kan det bli mer och ibland mindre. Detta beror på att vi anpassar och skräddarsyr alla upplägg efter våra elever, och det är troligtvis därför vi har några av Sveriges mest nöjda elever!

INTENSIVKURS MED BOENDE

1

Bokningsförfrågan

Vi är personliga och skräddarsyr allt för dig som kund. Vid bokningsförfrågan återkopplar vi alltid per telefon för att svara på frågor, gå igenom personliga krav och anpassningar m.m.

2

Ankomst

Boka först, betala sen. Vi har även finansiering utan ränta. Vid ankomst hämtar vi er för att köra er till hotellet. Därefter börjar utbildningen, från morgon till eftermiddag, varje dag. Ditt boende är privat och delas inte med andra elever.

3

Uppkörning

Vi utbildar dig tills vi vet att du klarar både teoriprovet och uppkörningen. Därför är vårt utbildningspaket INKL ALLT. Vi gör dig således fullt trafiksäker där det viktiga är att du känner dig trygg och fullärt.

"VI GÖR ER REDO FÖR UPPKÖRNING & PROV" - Tobbe, Gå vår uppskattade intensivkurs med boende.

Tobbe & Malin grundade Alviks Trafikskola, 25 år erfarenhet

Tobbe

När jag inte utbildar våra underbara elever gillar jag att Resa till varmare platser, renovera gamla hus och laga god mat till Malin.

Malin

Det viktigaste för mig är att jag som delägare inte lämnar en enda elev frågandes, Tobias står för utbildningen och jag för kvalitetssäkring och elevhandledning. Det funkar bra.

Boka idag - betala sen

Ring oss vid frågor på 0911 24 30 50.
Vi återkopplar personligen till er och betalning kan ske innan ankomst, med finansiering eller när ni anlänt och skrivs in hos oss på plats. Det viktiga är att upplägget passar dig!

Öppetider

Kontakt

Scroll to Top
Scroll to Top