fbpx

Välkommen till oss på 3050 Din trafikskola

Hej, Vi heter Tobbe och Malin. Sedan 1995 har vi bedrivit Alviks Trafikskola i Stockholm AB. Nu har vi valt att återvända hem till Piteå för att hjälpa dig/er med att ta körkortet.

Trafikskola Luleå

Söker du efter en trafikskola i Luleå? Är köerna långa? Vill du ta körkort B eller moped / moppe kort AM ?  Vi på 3050 din trafikskola hjälper dig som vill ta körkort med en bra och seriös trafikskola. Vi hjälper dig med allt från handledarkurs, teori, öviningskörning och mycket mer. Vi har över 25 års erfarenhet på 3050 din trafikskola och kan hjälpa dig att komma igång idag.

Intensivkurs Luleå

Vill du ta ditt körkort så snabbt som möjligt? Vi hjälper dig. 

Priser för intensivkurs Luleå
1. Körkort (B) – 10 000 kr. 
– Ingår 10 st körlektioner á 60 min + böcker och online teori. (Automat/manuell)

2. Körkort (AM) Moped klass 1 – 6300kr.
–  Teori utbildning och trafikutbildning med körlektion.

AM & B körkort Luleå

Om du vill ta ett AM eller B körkort i Luleå kan vi hjälpa dig i närheten, kom till Piteå och ta ditt körkort med oss. Oftast så är vi Norrlänningar duktiga på att övningsköra vilket gör att du som elev inte behöver fullt så många trafiklektioner. 
När du kommer in som elev hos oss på 3050 i Piteå så går vi igenom hur du presterar idag och vad du behöver tänka på för att klara förarprovet och teoriprovet. Alltså kan man säga att du får en handlingsplan för ditt körkort.

Mopedkort Luleå

Vill du ta ditt mopedkort i Luleå? Vi på 3050 Din trafikskola i Piteå hjälper dig och dina vänner med att ha mopedkortet (AM) klass 1 lagom till födelsedagen. 

Ring oss så hjälper vi dig! 

Scroll to Top